logo

Menu

Hypotheekaanbieder

ASR Nederland

a.s.r. doet het

Het bestaansrecht van a.s.r. is mensen helpen. We helpen klanten bij het delen van risico’s en het opbouwen van vermogen voor later. Dit doen we met diensten en producten die niet alleen nú goed zijn voor klanten, maar ook op de lange termijn. En die altijd ontwikkeld zijn met toekomstige generaties in gedachten.

Verzekeraar met duurzame oplossingen

Bij a.s.r. vinden we het belangrijk om een waardevolle impact te hebben op de maatschappij. Bij alles wat we doen, denken we na over de vraag of dit houdbaar is voor de toekomst. We zijn een verzekeraar met duurzame oplossingen op meerdere gebieden. Zo beleggen we verzekerings- en pensioenpremies volgens ons duurzaam beleggingsbeleid.

Voor onze klanten verzekeren we duurzame oplossingen, zoals groene daken en zonnepanelen. En we kijken voortdurend welke producten en diensten we verder kunnen verduurzamen. Bijvoorbeeld door duurzaam schadeherstel waarbij klanten kiezen voor herstellen in plaats van vervangen. En met de Verduurzamingshypotheek door verduurzaming bij onze hypotheken te financieren.

Wij willen een serieuze bijdrage leveren aan de energietransitie door investeringen te doen die hiervoor nodig zijn. Bijvoorbeeld in wind- en zonneparken. En we zetten ons in voor de duurzame inzetbaarheid en financiële redzaamheid van (werkend) Nederland. Zo dragen we bij aan een samenleving waarin iedereen duurzame keuzes kan maken. Voor nu, later en altijd.

Via Finsys kunt u bij ASR het volgende voor uw klanten realiseren:

  • Aankopen
  • Oversluiten
  • Meenemen
  • Omzetten
  • Tweede hypotheek
  • Onderhandse Opname
  • Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

Tariefkaart

Finsys hanteert een zeer overzichtelijke kostenstructuur. Hieronder kunt u de volledige tarieflijst bekijken en mocht u aan de hand hiervan vragen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen