logo

Menu

Hypotheekaanbieder

Attens hypotheken

De naam Attens staat voor ‘attent’, iets extra’s, een attentie. U werkt hard en geeft dag in dag uit aandacht aan mensen die dat nodig hebben. Attens opent deuren voor wie zorgt.

Attens Hypotheken is er speciaal voor mensen die werkzaam zijn in zorg en welzijn. Bijzondere mensen, in bijzondere financiële omstandigheden. Wij houden rekening met deze omstandigheden, om het kopen van een huis ook voor hen mogelijk te maken.

Speciaal voor zorg en welzijn

Attens Hypotheken is ontwikkeld met medewerking van PGGM&CO. Deze ledenorganisatie voor de sector zorg en welzijn heeft haar leden gevraagd naar hun wensen op het gebied van hypotheken. Die wensen zijn vertaald naar een hypotheek speciaal voor deze sector. De hypotheken die Attens verstrekt, komen uit het Pensioenfonds Zorg & Welzijn (PFZW), dat verantwoordelijk is voor de pensioenen van ruim 2,7 miljoen (oud-)medewerkers in deze sector.

PGGM&CO

De ledenorganisatie PGGM&CO ontwikkelt voor haar ruim 750.000 leden uit de sector zorg en welzijn diensten op het gebied van persoonlijke financiën, zorg, wonen en werk. Door deze gebieden aan elkaar te verbinden, helpen zij hen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Bouwt u pensioen op bij PFZW (of heeft u pensioen opgebouwd), maar bent u nog geen lid van PGGM&CO, dan wordt u dat automatisch en gratis bij het afsluiten van een Attens Hypotheek.

Via Finsys kunt u bij Attens Hypotheken het volgende voor uw klanten realiseren:

  • Aankopen
  • Oversluiten
  • Meenemen
  • Omzetten
  • Tweede hypotheek
  • Onderhandse Opname
  • Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

Tariefkaart

Finsys hanteert een zeer overzichtelijke kostenstructuur. Hieronder kunt u de volledige tarieflijst bekijken en mocht u aan de hand hiervan vragen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen