logo

Menu

Hypotheekaanbieder

Gmac

GMAC Financial Services was een financiële dienstverlener die oorspronkelijk een dochteronderneming was van General Motors Corporation (GM). Het bedrijf bood verschillende financiële producten en diensten aan, waaronder autoleningen, hypotheekleningen, verzekeringen en bankdiensten. GMAC was een belangrijke speler op de markt voor autofinanciering en was actief in de Verenigde Staten en internationaal.

Na verloop van tijd breidde GMAC zijn activiteiten uit naar andere financiële gebieden, zoals onroerend goed en commerciële financiering. In 2009 onderging GMAC echter een herstructurering als gevolg van de financiële crisis van 2008 en ontving het financiële steun van de Amerikaanse overheid. Als onderdeel van de herstructurering werd GMAC hernoemd tot Ally Financial Inc.

Onder de naam Ally Financial zette het bedrijf zijn activiteiten voort als een zelfstandige financiële dienstverlener, voornamelijk gericht op autofinanciering, online bankieren, investeringen en verzekeringen.

Via Finsys kunt u bij GMAC het volgende voor uw klanten realiseren:

  • Omzetten
  • Tweede hypotheek
  • Onderhandse Opname
  • Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

Documenten en voorwaarden

Tariefkaart

Finsys hanteert een zeer overzichtelijke kostenstructuur. Hieronder kunt u de volledige tarieflijst bekijken en mocht u aan de hand hiervan vragen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen