logo

Menu

Hypotheekaanbieder

Neo Hypotheken

Een hypotheek afsluiten – dat doe je bij Neo Hypotheken precies zoals je zelf wilt. Met hulp van een hypotheekadviseur of direct online via onze website. Neo Hypotheken werkt met digitale gegevens en digitale ondertekening van de stukken. Zo hou je meer tijd over voor belangrijke zaken, zoals wonen in het huis van je dromen. Klaar om te beginnen? Neo Hypotheken helpt je langs elke stap.

Je weet altijd wat je van ons kunt verwachten, want Neo Hypotheken gelooft in de kracht van transparantie. Dat betekent een simpel aanvraagproces, met jou in control. Je ziet in onze rekentool direct de hoogte van je maximale hypotheek. En in onze woningjourney is ook meteen de waarde van je beoogde droomhuis zichtbaar – of het huis dat je wilt verkopen. En heb je je aanvraag ingediend, dan verzamelen wij de gegevens die we nodig hebben al voordat we een renteaanbod uitbrengen. Dat geeft je bijna totale zekerheid van financiering: met ons aanbod weet je zeker óf en tegen welke tarieven je leent. Je houdt de regie, en loopt geen onnodig risiso. Bijvoorbeeld om je droomhuis mis te lopen.

Je bepaalt zelf wat voor hypotheek je nodig hebt. Neo Hypotheken maakt hypotheken toegankelijk voor allerlei mensen, van een jonge starter tot iemand die zijn droomhuis zelf gaat bouwen. We willen ál die mensen een stapje dichter bij hun mooie plannen brengen, dus zijn we flexibel wat betreft hypotheekvorm, aflossing en extra uitgaven. Je bepaalt zelf hoe je hypotheek eruitziet – tenzij je op enig moment tóch behoefte hebt aan advies. Dan helpen wij je aan een professionele en onafhankelijke hypotheekadviseur. Zo maken we voor jou het maximale mogelijk.

Via Finsys kunt u bij Neo Hypotheken het volgende voor uw klanten realiseren:

  • Aankopen
  • Oversluiten
  • Meenemen
  • Omzetten
  • Tweede hypotheek
  • Onderhandse Opname
  • Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

 

Tariefkaart

Finsys hanteert een zeer overzichtelijke kostenstructuur. Hieronder kunt u de volledige tarieflijst bekijken en mocht u aan de hand hiervan vragen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen