logo

Menu

Hypotheekaanbieder

Syntrus Achmea

Waarom Syntrus Achmea Hypotheken?

U heeft ‘Ja’ gezegd tegen dat nieuwe huis. Nu nog een passende hypotheek. Met begrijpelijke voorwaarden en tegen een aantrekkelijke rente. Een hypotheek zonder poespas. Zodat u straks rustig kunt genieten van uw nieuwe woning. En gebeurt er iets wat van invloed is op uw financiële situatie? Bijvoorbeeld een ontslag of scheiding? Dan is het fijn als de geldverstrekker met u meedenkt in oplossingen.

Wij zijn die geldverstrekker. Al meer dan 50 jaar.

Bent u op zoek naar een gewoon goede hypotheek? Een hypotheek tegen aantrekkelijke rente? Bij een geldverstrekker met een menselijk gezicht?

Vraag uw hypotheekadviseur dan naar Syntrus Achmea Hypotheken.

Een hypotheek sluit je niet zomaar even. Het gaat om een grote lening, met een lange looptijd. Daarom vinden wij het belangrijk dat onze klanten zich laten bijstaan door deskundige, onafhankelijke hypotheekadviseurs. Syntrus Achmea Hypotheken werkt samen met een groot aantal adviseurs in heel Nederland. Zodat klanten de hypotheek kiezen die het beste past bij hun wensen. Nu, en in de toekomst.

Ons geld komt van Nederlandse pensioenfondsen, verzekeraars en charitatieve instellingen. Met dat geld kunnen wij de woonwensen van onze klanten laten uitkomen. Al meer dan 50 jaar!

Syntrus Achmea Hypotheken.
Goed voor Elkaar. 

Via Finsys kunt u bij Syntrus Achmea het volgende voor uw klanten realiseren:

  • Aankopen
  • Oversluiten
  • Meenemen
  • Omzetten
  • Tweede hypotheek
  • Onderhandse Opname
  • Ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid

Tariefkaart

Finsys hanteert een zeer overzichtelijke kostenstructuur. Hieronder kunt u de volledige tarieflijst bekijken en mocht u aan de hand hiervan vragen hebben, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen